Τι χρειάζεστε;

Κάθε αθλητής/τρια-σκοπευτής/τρια χρειάζεται τα ακόλουθα:

Σωστή Καθοδήγηση
Η ποιοτική καθοδήγηση είναι απαραίτητη σε όλες τις περιστάσεις. Ιδανικά αυτό δεν είναι κάτι που πολυαρέσει. Παρόλο που το λέμε με την καλή έννοια, μόνο ένας Αθλητικός Σύλλογος με εκπαιδευμένους και έμπειρους Αθλητές – Εκπαιδευτές με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αθλήματος της σκοποβολής είναι κατάλληλοι- εφοδιασμένοι να σας εκπαιδεύσουν με τα σωστά ιδεώδη. Πολλές φορές, μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις στο να διδασκόμαστε από κάποιους «ειδικούς» η από κάποιον/κάποιους κοντά μας και να μην είναι οι κατάλληλοι ή να είναι «σχετικοί - άσχετοι».

Α) Εγγραφή στο Αθλητικό μας Όμιλο (Μέλος ΣΚ.Ο.Ε του επίσημου Αθλητικού οργάνου Γεν.Γραμματείας Αθλητισμού για την Σκοποβολή),αναλαμβάνουμε την δήλωση και έκδοση Σκοπευτικής ταυτότητά σας

Β) Προστασία ματιών/
Η ποιοτική προστασία ματιών είναι απαραίτητη όταν εξασκείστε (ρωτήστε τους εκπαιδευτές να σας συμβουλέψουν)

Γ) Προστασία αυτιών είναι επίσης απαραίτητη και ζωτικής σημασίας (ρωτήστε τους εκπαιδευτές να σας συμβουλέψουν).

Δ) Όπλο με το οποίο θα αισθάνεστε άνετα, μπορείτε να χειριστείτε με σιγουριά και να ταιριάζει στην αρχική – βασική σας εκπαίδευση (Ο Όμιλος ΑΣΟΝΙ διαθέτει μεγάλη ποικιλία όπλων στους αθλητές/τριες του καθώς & πυρομαχικά στο χώρο της Σκοποβολής)

Ε) Μια τσάντα «έξυπνη» - χρήσιμη για το πεδίο βολής ή το σκοπευτήριο με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε και να τα κρατάτε σε τάξη

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Αναλόγως την κατηγορία,το είδος της Σκοποβολής,απαιτείται και ο ανάλογως εξοπλισμός (Θα σας καθοδηγήσουν σχετικά οι εκπαιδευτές μας)

Ο Όμιλος μας αναλαμβάνει την προώθηση των απαραίτητων εγγράφων προς την Σκοπευτική Ομοσπονδία για την απόκτηση των προσωπικών σας Αθλητικών όπλων.(Βάσει νομοθεσίας και κανονισμών της ΣΚ.Ο.Ε κατόπιν εύλογου χρονικού διαστήματος στο δικαίωμα απόκτησης αθλητικού όπλου)